SHOWS

Intieme EP release! Voor fans van Mumford & Sons, Jason Mraz en Milow
18 oktober 2020
16:00
Popcentrale
Dordrecht
Tickets

€ 5,00

Jarenlang heeft Luuk Geers in Dordtse bandjes gespeeld: Monsieur Cannibale, Cesie Sefuna en The Silent Disco. Hoewel hij regelmatig optrad en meermaals te zien was op o.a. Big Rivers, kwam het nooit tot het opnemen van een eigen plaat. Tot nu!

Terug naar de basis
Tijdens de zomer van 2019 trok Luuk zich terug in de Flevolandse polder om weer rust te vinden na een turbulente periode in zijn leven. Weg van de chaos, terug naar de basis. Om alles wat hem bezighield van zich af te schrijven. En in die zomer, spelend met zicht over het IJsselmeer, ontstond het geluid van Luuk Geers, singer-songwriter.

Met deze hervonden inspiratie besloot hij zoveel mogelijk op te treden om zijn verhalen te vertellen. Zo speelde hij vrijwel elke week op grote en kleine plekken, deed hij het voorprogramma van Kenny B en was hij regelmatig live te horen bij diverse radiostations.
Dit was ook het juiste moment om een plaat op te gaan nemen. Hij verzamelde een groep muzikale vrienden bij elkaar, om in februari de studio in te duiken. Dit ging fantastisch, tot opeens Corona voor de deur stond en het hele circus één keer werd stopgezet.

Luuk besluit om de zang zelfstandig op te nemen, en nam de tijd om dit te realiseren vanuit de geïmproviseerde thuisstudio in zijn slaapkamer. Met resultaat: hij vond op onverwachte manier de sound waar hij naar zocht. Terug naar de basis, dat is immers waar hij voor staat. Luuk wil in een intieme setting zo oprecht mogelijk zijn verhaal vertellen. Door middel van pakkende melodieën, klinkend als een mengeling van Jason Mraz, Mumford & Sons en Milow.

Het eindresultaat is op 17 oktober live te horen in de Popcentrale en vanaf dat moment ook online via alle streamingapps.
Hij wordt bijgestaan door Taurean Edwards op piano, Laurens Goedhart op toetsen, Daniel de Boer op bas/contrabas en Tim Breel op drums.

𝐓𝐢𝐣𝐝𝐯𝐚𝐤𝐤𝐞𝐧
Koop hier een ticket voor één van de tijdvakken: https://popcentrale.stager.nl/web/tickets

𝐙𝐢𝐭𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐞𝐧
LET OP: Er zijn 8 zitjes van 2 geplaatst, dus het wordt aangeraden om in duo’s te komen.

𝐓𝐢𝐣𝐝𝐯𝐚𝐤 𝐮𝐢𝐭𝐯𝐞𝐫𝐤𝐨𝐜𝐡𝐭?
Check de beschikbare tickets van het andere tijdvak in onze ticketshop.

Popcentrale
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Gerelateerde events

skyline-visual