Lucky Blue + Socks;SportsSocks | BibelotxDOOR

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

GRATIS ENTREE
www.bibelot.net

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze 1,5 meter editie: Lucky Blue en Socks;SportsSocks! In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is de capaciteit beperkt. Reserveer daarom vooraf online een gratis ticket.

๐—Ÿ๐˜‚๐—ฐ๐—ธ๐˜† ๐—•๐—น๐˜‚๐—ฒ
Na stevig te hebben uitgepakt in de Rotterdamse podia en daarbuiten, wordt het tijd dat de Rotterdamse indie-pop formatie Lucky Blue naar Dordrecht komt. De drums, het tempo en de gitaren nemen je moeiteloos mee. Dat blijkt ook wel uit debuutsingle โ€˜Aloneโ€™. Lucky Blue spettert van elk podium en laat zelfs je oma springen!

๐—ฆ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐˜€;๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜€๐—ฆ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐˜€
Het indie-ambient-punk vijftal Socks;SportSocks uit Rotterdam zingt met singles als โ€˜Afterpartyโ€™ en โ€˜People Get Aroundโ€™ over het ironische bestaan van een twintiger anno 2020. De band klinkt als een combinatie van Mac Demarco en het Belgische dEUS, maar toch vooral als zichzelf. Met de aanstaande debuut EP โ€˜People Singing About Peopleโ€™ verwacht Socks’SportsSocks de mens voor zich te winnen.

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
skyline-visual