Local Guitar Heroes

Op zaterdag 24 november spelen een aantal bekende Dordtse gitaristen in wisselende bezettingen hun eigen muziek in Muziekpodium DJS. De avond wordt vormgegeven door Edwin in ’t Veld, Martin Cernocky, Randy Derkhof en Tom Punt. Vier gitaristen die al jaren spelen op diverse podia in Dordrecht tot ver daar buiten. Allemaal bezig met hun eigen stijl.

Edwin in ’t Veld brengt met zijn band een set met eigen composities: rock-georiënteerde fusion met een voorliefde voor gitaarheld Steve Lukather. Martin Cernocky zal ook zijn eigen composities spelen, die zich het beste laten omschrijven als bluesy jazzrock. Randy Derkhof en Tom Punt zijn meer roots-gitaristen. Met een sterke invloeden van blues, soul en country zullen zij een divers repertoire spelen.

Een groot gitaarfeest. Geen show-off of guitar battles, maar fijn muziek maken met goede musici, waarbij de gitaar centraal staat.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual