Livestream: Kerst met DeliCees – Maak van deze kerst een culinair spektakel

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

Mis het niet en heb alvast volop culinaire kerstvoorpret tijdens de smakelijke kerstshow ‘Kerst met DeliCees‘! Chefkok Cees Timmerman geeft je tips & tricks en deelt online zijn (kerst) keukengeheimen vanaf het toneel van de Grote Zaal.

Tijdens de gratis stream gaat acteur John Buijsman in gesprek met DeliCees en vraagt hem en zijn team hoe je dit jaar een culinair kerstspektakel kunt maken. Want hoe stel je eigenlijk een goed kerstmenu samen? Hoe maak je de borden extra feestelijk op? En hoe geef je jouw gerechten nét die ‘finishing touch’? De Dordtse chefkok deelt tijdens ‘Kerst met DeliCees’ bovendien zijn gerechten voor een heerlijk viergangen kerstmenu, dat je dit jaar dus zonder kerstdiner-stress kunt gaan maken.

Reserveer en doe mee!
Ga er eens lekker voor zitten en doe inspiratie op voor een bijzonder mooie kerst tijdens deze sfeervolle, muzikale, smaakvolle en jolige pre-kerstavond. Deelname is gratis en kan gewoon vanaf de bank. Na aanmelding ontvang je op 14 december een uur voor aanvang een link zodat jij deze leuke en inspirerende avond bij kunt wonen.

skyline-visual