Little Geneva (UK)

Vrijdagavond 8 november speelt het Engelse gezelschap Little Geneva in Muziekpodium DJS. Deze in Bristol gevestigde band ontstond aan de vooravond van 2019 door een gedeelde liefde en waardering voor de Britse “blues boom” van midden jaren zestig. Little Geneva is geboren uit een gesprek tussen de gebroeders Dave en Chris Doherty. Ze zijn al meer dan een decennium trouwe spelers in de hedendaagse bluesscene van het Verenigd Koninkrijk en besloten om samen weer op het podium te bestijgen, als onderdeel van een opwindende liveband.

Little Geneva bestaat uit vijf extreem ervaren en doorgewinterde muzikanten/artiesten. Rags Russell, 32, (zang / mondharmonica) staat vooraan in de jeugdig energieke band met zijn zeer emotionele en soulvolle vocale stijl. De ritmesectie brengt Zak Ranyard, 27, (basgitaar) en Simon Small, 33, (drums) samen. Zak en Simon leveren een hoog niveau van energie en kracht die shows naar betoverende hoogten brengt. Chris (32) en Dave (36) Doherty zijn beiden zeer begaafde gitaristen die weten hoe ze moeten luisteren en hoe ze hun instrumenten kunnen bespelen. Als individuen hebben leden van Little Geneva shows geopend voor Ray Davies (The Kinks), John Fogerty (Creedence Clearwater Revival), Mud Morganfield en Lynyrd Skynyrd. Ze hebben ook podia en festivalposters gedeeld met/als onderdeel van The Red Devils, Jimmie Vaughan, DVL, Hugh Coltman, The Hoax, B.B King, Jon Amor Blues Group en vele anderen.

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CT Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Feestdagen1e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit, 3e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21:30 - 01:00
Zaterdag21:30 - 01:00
ZondagGesloten
skyline-visual