Linosnijden - Diana van Hal

Tijdens deze workshop leer je een meer-kleuren lino te maken. Het leuke van de lino techniek is dat deze je als het ware creatieve cadeautjes geeft: Bijzondere tekentalenten of ervaring niet noodzakelijk. Het thema van de workshop: Corneille.

Datum: zaterdag 5 oktober
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Bij 5 aanmeldingen gaat de workshop door.
Maximaal aantal deelnemers: 10
Deelname: € 50 p.p.; inclusief toegang tot het museum (u ontvangt 50% korting op de entreeprijs). In combinatie met een Museumkaart (MJK) van de Museumvereniging betaalt u € 45,-.
Bestel hier uw tickets. Na betaling ontvangt u een definitieve bevestiging van uw registratie.

Mee te nemen: mapje/tas om de prenten veilig mee naar huis te nemen.

Profiel docent:
In 1988 ben ik afgestudeerd aan de academie van beeldende kunsten in Rotterdam.
Ik heb een voorliefde voor alles wat met Afrika te maken heeft en maakte in het verleden een aantal keren lange reizen door West-Afrika. Linosneden zijn mijn specialiteit.

Mijn laatste werken zijn linosneden op groot formaat in zwart wit op ruw linnen. Sinds ongeveer 15 jaar geef ik met veel plezier workshops aan volwassenen, kinderen en alles ertussenin, in Nederland en daarbuiten.
Ik vind het belangrijk en fijn om met andere mensen samen te werken. Door middel van mijn creatieve workshops ontdek ik steeds weer nieuwe dingen,  in techniek en vorm ontstaan er steeds weer nieuwe verhalen. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring die ik graag met anderen wil delen.

skyline-visual