Licks & Brains X-mas Show ft. Simone Roerade & Vlijmscherp

Zaterdag 14 december speelt Licks & Brains, de meest groovende bigband van Nederland, weer in Muziekpodium DJS. Dit keer met een speciale kersteditie samen met zangeres Simone Roerade en rapper Vlijmscherp.

De mannen van Licks & Brains zitten nimmer stil, dat wisten we al. Ook nu de kerstdagen weer voor de deur staan, trekt de band onder leiding van de Rolf Delfos weer het land door om overal waar zij komen een verpletterende kerstshow neer te zetten. En… ze halen alles uit de kast. Eerder verscheen hun kerstalbum met daarop Rudolph the Red-Nosed Reindeer, Let it Snow, Jingle Bell Rock en Last Christmas. Wellicht niet de nummers die je verwacht bij een band die ‘NuJazz XXL’ als ondertitel heeft. Toch is Licks & Brains op de kerstslee gesprongen om een soulfunkjazzkerstalbum te maken met een keur aan gastartiesten zoals Shirma Rouse, Kris Berry en  Rob de Nijs.

Bigband Licks & Brains brengt vanavond samen met zangeres Simone Roerade en rapper Vlijmscherp een kerstshow waar je bellen spontaan van gaan luiden. Groovy als altijd weten de door Rolf Delfos gedirigeerde heren zelfs de meest corny Xmas classics swingend en hot te laten klinken.

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CT Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Feestdagen1e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit, 3e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21:30 - 01:00
Zaterdag21:30 - 01:00
ZondagGesloten

Gerelateerde events

skyline-visual