Leave no trace

In het CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, CinevillePassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Op verschillende momenten zijn er bijzondere vertoningen, ontvangsten of activiteiten. De nadruk ligt op filmtitels met een meer cultureel dan entertainment karakter.
Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een korte inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.
Op woe 7 nov. is dat Leave No Trace. De film scoorde wereldwijd veel 5 sterrenrecensies bij zijn premiere in Toronto. Het gaat over een bijzondere band tussen vader en dochter. Samen leven ze in survivalmodus in de bossen van Oregon. Maar als de autoriteiten hen plaatsen in een alledaags burgerlijk leven komt de relatie onder hoogspanning te staan. Aanvang 20:30 u.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual