Kwatta – De familie van Nielie breekt de tent af (vanaf 6 jaar)

Hartverwarmend en herkenbaar

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen. De Familie van Nielie woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast. Bij de Familie van Nielie is niets wat het lijkt. Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes? Als er gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden. Maar waar is hij gebleven?

Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Kan iets tegelijkertijd echt en niet echt zijn?

Ik maak graag voorstellingen over dit grote, samengestelde gezin. Het is iets waar veel ouders en hun kinderen mee worstelen. Het smeden van een nieuw gezin, hoe leuk, maar ook hoe énorm ingewikkeld dat kan zijn, zegt regisseur en artistiek leider van Kwatta Josee Hussaarts.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual