Kunstmin Live – Hoofdgast Henny Huisman

Talkshow met verrassingen

Presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers gaan deze avond in gesprek met Nederlands televisiepresentator en zanger Henny Huisman. Henny is bekend geworden met het tv programma Playback Show voor de KRO. In dit zelfde thema, volgende programma’s als De Soundmixshow, Sterren Playbackshow, de Supriseshow en Korenslag. Voor deze programma’s heeft hij diverse prijzen en onderscheidingen gewonnen. Naar de finale van de Soundmixshow in 1988 keken ruim zes miljoen mensen en ontving Henny de prestigieuze TV award Gouden Televizierring.

Het succes was en is nog steeds gebaseerd op humor, empathie en een goede timing. Tegenwoordig ontwikkelt Henny nieuwe tv-formaten, treedt hij op bij live evenementen en voert peptalks uit voor bedrijven.

Kunstmin Live is een unieke talkshow met beeld- en muziekfragmenten en live optredens. Met elke editie de fantastische huisband Songman & The Easytones, onder leiding van frontman Maarten Teekens.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual