KookKunst DeliCees

Theatrale foodexperience

Met trots presenteert Kunstmin ‘KookKunst DeliCees’, een unieke, avondvullende en culinaire ervaring in de Schouwburg met de vermaarde Dordtse chefkok Cees Timmerman, in stad en land beter bekend onder de naam DeliCees. Mis deze bijzondere food & theateravond niet.

Dit theatrale menu is opnieuw een initiatief van Kunstmin voor de stad Dordrecht & de regio Drechtsteden. Kunstmin ontwikkelt al enige jaren nieuwe theaterconcepten en realiseert deze in samenwerking met partners en organisaties uit de eigen regio. Kunstmin richt zich op een divers jong en oud publiek en presenteert dit seizoen bijvoorbeeld de eigen kerstproductie ‘Reina de Fox’ en de eigen talkshow ‘Kunstmin Live’ met presentatoren Kees Thies en Marjolein Meijers. Ook produceert Kunstmin vernieuwende participatie projecten voor en met bewoners van de Drechtsteden, zoals ‘De Waarnemer van Dordrecht’.

Tijdens deze ‘KookKunst DeliCees’ experience betreed je zelf het podium van de Grote Zaal van de Schouwburg waar chefkok DeliCees en zijn team je verwelkomen aan ronde tafels met tien personen.  Geniet van een sfeervolle totaalervaring in het theater met meerdere gangen en heerlijkheden. Chef Adrian Zarzo uit Eindhoven en chef Tim Golsteijn van restaurant  Bougainville in Amsterdam hebben toegezegd gastoptredens te verzorgen.

Chefkok Cees Timmerman laat zich in Kunstmin inspireren door het thema ‘water’. Zijn woonplaats Dordrecht ligt aan brede rivieren en heeft een landschap dat iedereen betovert. En dat ervaar je tijdens deze proeverij.

Met de keuze voor DeliCees én zijn passie om een excellente en verrassende food & theateravond voor zijn gasten te bereiden, zijn de ingrediënten voor een zinnenprikkelende avond in Kunstmin gegarandeerd. ‘KookKunst DeliCees’ wordt een uniek evenement waar je echt bij moet zijn.

Dieet & allergenen informatie voor onze  gasten
Het is productioneel niet mogelijk voor en tijdens ‘KookKunst DeliCees’ rekening te houden met dieetwensen of allergieën en hiervoor vragen wij je begrip. Het menu blijft tot het laatste moment een verrassing, wel laat DeliCees alvast weten dat er in ieder geval vlees en vis zal worden geserveerd. De entreeprijs is inclusief de theatrale proeverij, exclusief consumpties.

Het aantal plaatsen voor ‘KookKunst DeliCees’ is gelimiteerd.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual