Kerstconcerten La Confiance

Kerstconcerten "Goud, wierook en mirre"

“Goud, wierook en mirre”: twee sfeervolle kerstconcerten

Het bekende Dordtse Vrouwenkoor La Confiance o.l.v. Eric Koevoets geeft weer twee sfeervolle kerstconcerten tijdens de Kerstmarkt. Deze vinden plaats op zondag 15 december 2019 om 15.00 en 16.00 uur in de mooie Trinitatiskapel aan de Vriesestraat.

…Goud, wierook en mirre…
De titel verwijst naar de geschenken die de drie koningen (of zo u wilt: wijzen) meebrachten op reis naar het pasgeboren kind in Bethlehem. In diverse liederen wordt naar de drie koningen verwezen. La Confiance zingt kerstliederen in de beste Cambridge koortraditie van o.a. John Rutter, Harold Darke en Thomas Dunhill en andere kerstmuziek van o.a. de Canadese componiste Erica Phare-Bergh. Elk concert eindigt, inmiddels traditioneel, in samenzang met ‘O come, al ye faithful’, na het vrolijke en uitbundige “Tomorrow shall be my dancing day” van John Rutter.

Waar en wanneer?
De kerstconcerten op 15 december 2019 beginnen om 15.00 en 16.00 uur.
De Trinitatiskapel is gelegen aan de Vriesestraat 22 te Dordrecht, tussen de Sarisgang en de Voorstraat. De toegang is gratis; na afloop is er bij de uitgang een collecteschaal voor uw vrijwillige bijdrage, ter bestrijding van de onkosten. In de Kosterij direct naast de kapel is, tegen vergoeding, onder andere van koffie of thee, maar ook van Glühwein en warme chocolademelk te genieten.
www.la-confiance.nl

Trinitatiskapel
Vriesestraat 22
3311 NR Dordrecht
skyline-visual