The supremes

JazzLab Session: Motown Night

De songs van diverse Motown-artiesten staan centraal tijdens de JazzLab Sessions op zaterdag 22 juni in Jazzpodium DJS. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen op geheel eigen wijze songs van onder anderen Stevie Wonder, Marvin Gaye en The Supremes.

In diverse bezettingen zullen de musici de essentie van jazz-improvisatie pakken, met als vertrekpunt de soulcomposities van platenlabel Motown. Deze songs zijn vaak gebruikt binnen de jazz en hebben bewezen uitstekend materiaal te zijn om op te improviseren.

Het Motown-repertoire is zeer uitgebreid. De composities hebben een melodische en harmonische rijkdom die veel jazzartiesten hebben geïnspireerd. Denk aan songs zoals I Heard it Through the Grapevine, Superstition, Stop in the Name of Love en What’s Going On.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te betreden en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.

Datum: zaterdag 22 juni 2019
Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 5,00

www.muziekpodiumdjs.nl

De melodische en harmonische songs van het Motown-label worden onder handen genomen door de bekende en minder bekende musici uit de regio die deze JazzLab Session weer tot een heerlijk avondje gaan maken. I Heard it Through the Grapevine, Superstition, Stop! In The Name of Love, What’s Going On?

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual