Jazz&Beyond: Seven Eleven

Op zaterdag 13 april speelt de funksensatie Seven Eleven weer in Muziekpodium DJS tijdens de Jazz&Beyond-avond. Seven Eleven maakt meer dan dertig jaar funk zoals funk bedoeld is. Stilstaan bij een concert van Seven Eleven is dan ook geen optie. De funkband, die uitstapjes naar hiphop, soul en jazz niet schuwt, werkte met kopstukken uit de Amerikaanse funkwereld, zoals Fred Wesley, Louis Johnson en The Brides of Funkenstein. De band stond op vele nationale en internationale podia en festivals waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival.

Van het studio-album ‘Back to the Source’ werd de track ‘7-1-1’ in 2016 in de Verenigde Staten genomineerd door de vakjury van de IMAs (Independent Music Awards) en won de band de Rock Award van de staat Colorado. In 2017 verscheen het nummer ‘Good Life’ op een Amerikaans verzamelalbum met internationale funkartiesten.

In 2019 bestijgt Seven Eleven wederom de podia met een funkshow die het publiek weer ouderwets laat swingen.  Jazz&Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. Deze avond hebben we speciaal te gast Funk dj Mark Eckhardt van het radioprogramma Flatlandelic RundFunk. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50.

  • Datum: zaterdag 13 april 2010
  • Plaats: Muziekpodium DJS
  • Adres: Grotekerksplein 1
  • Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
  • Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual