Marutyri

Jazz&Beyond: Marutyri

Op zaterdag 9 maart speelt de Rotterdamse band Marutyri in Muziekpodium DJS tijdens de Jazz & Beyond-avond.

Marutyri is een instrumentale fusion band. De diepe en stevige grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goed gearrangeerde stukken, maken dat Marutyri uniek is in de huidige muziekwereld. De band nam een vliegende start bij de oprichting in september 2014. In 2015 speelde Marutyri op het wereldwijd bekende North Sea Jazz Festival, en, ze wonnen de prestigieuze NPO Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Talent 2015. Daarnaast waren ze in datzelfde jaar verschillende keren live te zien in de populaire Tv-show ‘De Wereld Draait Door’.

Het debuutalbum ”Inner Movements” – uitgebracht in 2016 – is genomineerd voor een Edison. Inmiddels zijn ze 2 ep’s, 2 albums en verschillende internationale tournees (Maleisië, China, Canada) verder, en ze hebben eind 2018 zelfs een nieuw live-album opgenomen met zowel bestaand als gloednieuw materiaal.
Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50.

Sinds zijn vliegende start in 2014 heeft de Rotterdamse instrumentale fusion band Marutyri de aarde nooit meer helemaal geraakt, lijkt wel. Grote gigs, awards en internationale tours volgen elkaar op. De grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goede arrangementen maken Marutyri uitzonderlijk goed in de huidige muziekwereld.

Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual