Jazz op Zondag Extra: Benjamin Herman Trio

Zondagmiddag 21 oktober viert saxofonist Benjamin Herman zijn 50ste verjaardag in Muziekpodium DJS met een optreden van het Benjamin Herman Trio. Het jaar 2018 lijkt voor Benjamin wel één groot feestjaar: hij ziet Abraham, viert het 25-jarig bestaan van zijn eigen New Cool Collective, wordt van Engelsman tot Nederlander (met dank aan de brexit) en brengt maar liefst drie nieuwe albums uit. In het voorjaar kregen we al een voorproefje met ‘Project S’; met een band van elf muzikanten (inclusief strijkerssectie) brengt Herman een ode aan de legendarische Citroën SM. Nu presenteert hij een nieuw album met zijn Benjamin Herman Trio.

Het Benjamin Herman Trio is het langst lopende bandje van Benjamin Herman. Oudgediende Ernst Glerum heeft plaats gemaakt voor bastalent Thomas Pol, maar soulmate op slagwerk Joost Patocka is gebleven. Vandaag spelen ze werk van hun gloednieuwe trio-album plus hoogtepunten uit Hermans omvangrijke oeuvre.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual