Jakop Ahlbom Company – Vielfalt

Jakop Ahlbom Company brak ruim tien jaar geleden bij het grote publiek door met de internationale succesvoorstelling ‘Vielfalt’. ‘Pure magie’, schreef de Volkskrant toen. Het publiek komt terecht in een soort surrealistische film van magische trucs, slapstick en dansante duetten.

Het is allemaal zo bizar en tegelijkertijd normaal in deze wereld van Ahlbom dat je er vol verbazing naar kijkt én erin meegezogen wordt, schreef de Volkskrant destijds. Het begint met een goochelaar die een vrouw laat verdwijnen. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij belandt in een surreëel doolhof, waarin illusie en werkelijk door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem weer. De man verdwaalt dieper en dieper in het hoofd van de goochelaar. De trucs en het hoogstaande bewegingsspel wekken bewondering op. Maar bovenal is ‘Vielfalt’ erg geestig.

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual