Inloop Kunst & Cultuur

Inloop Kunst & Cultuur

Vanaf dinsdag 3 september is ToBe cultuurcentrum weer gestart met de wekelijkse Inloop Kunst & Cultuur. Dit is een gratis laagdrempelige inloop voor ouderen in de wijk, mensen met (beginnende) geheugenproblemen en mantelzorgers. Met elke maand een andere Kunst & Cultuur activiteit. Je bent iedere dinsdag van 9.30 – 11.30 uur van harte welkom in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

De Inloop Kunst & Cultuur
Iedere dinsdag starten we om 9.30 uur in lesruimte 007. Om 10.00 uur start de activiteit en we sluiten af om 11.00 uur. Elke maand staat in het teken van een andere Kunst & Cultuur activiteit. Het programma loopt tot en met 24 december. Aanmelden vooraf is niet nodig. De gastvrouw staat klaar. Zij regelt als je dat fijn vindt een deskundige voor advies, begeleiding en ondersteuning. Alles onder genot van een lekker kopje koffie/thee en koek.

OKTOBER: Teken mee met Joeri van den Anker
In oktober maak je onder begeleiding van illustrator Joeri van den Anker leuke, creatieve tekeningen. Je kunt met verschillende materialen werken aan kleine opdrachtjes. De fantasie wordt geprikkeld en vergroot. Er wordt gewerkt met potloden, markers en aquarelverf.

Adresgegevens
ToBe Cultuurcentrum
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag & zondag Gesloten
skyline-visual