Ik… eh ik – Het Houten Huis (vanaf 8 jaar)

Plusprogramma: Voorafgaand aan de voorstelling staat er een groot aquarium in de foyer! Knutsel je eigen goudvis en schrijf of teken daarop je gedachten. Wat moet je allemaal van jezelf en waar word je echt blij van? Je vis (en gedachten) laat je vrij. In het aquarium kunnen de vissen rondzwemmen of je kunt er een vis uit hengelen om de gedachten van anderen te bekijken.

Ik… eh ik‘ is een muzikale, beeldende voorstelling over in gevecht zijn met jezelf en de tijd. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoopgehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, er zwommen vissen tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Toen ik hem erop aansprak ontkende hij alles en glipte hij het schilderij op de gang in. ‘Ik… eh ik’ is een muzikale, beeldende voorstelling.

Elien van den Hoek, regie en script; Martin Franke, muzikale compositie en spel

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual