Hotel Mumbai

Hotel Mumbai

Pakistaanse terroristen vallen het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India aan.

De film vertelt het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai. Op 26 november 2008 opent een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen de aanval  op het wereldberoemde 5-sterren hotel. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen en moeten ze vechten voor hun leven. De Indiase commando’s blijken niet paraat te zijn om op korte termijn te helpen. Alleen de plaatselijke politie grijpt in. Maar het is bovenal het hotelpersoneel dat in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop blijft stellen.

Debuterend regisseur Anthony Maras deed uitvoerig research door middel van gesprekken met ooggetuigen (gasten, nabestaanden, hotelmedewerkers, politie-agenten). Daaruit destilleerde hij een verhaal dat cirkelt rond de ober Arjun, gespeeld door Dev Patel (o.a. Slumdog Millionaire en Lion).

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual