Big Band JazzedUP

Homegrown: Bigband JazzedUP

Op zondag 17 maart speelt de Dordtse Bigband JazzedUP in Muziekpodium DJS.

Hard groovende jazz door enthousiaste amateurs, dat is waar JazzedUP voor staat. JazzedUP is een plek voor gevorderde amateurmusici die graag verder willen groeien op zowel het gebied van samenspel in een bigband als op persoonlijk muzikaal vlak.
Het repertoire kenmerkt zich door groovende thematische stukken afgewisseld met mooie sferische momenten. Deze band grooved en swingt zó dat je stevig in je schoenen moet staan om niet mee te gaan bewegen en je mee te laten voeren op de klanken van de ritmesectie en vette blazers Geen ‘ouderwets’ bigbandrepertoire, maar hippe stukken en oude standards in een nieuw jasje. De band staat onder de bezielende en energieke leiding van Govert van der Kolm.

Homegrown brengt iedere derde zondag van de maand een live programmering van regionale talenten. Zowel jong talent als gerenommeerde musici krijgen de ruimte in deze serie middagconcerten. Geniet in een intieme sfeer van een avontuurlijke programmering.
De Dordtse Bigband JazzedUP onder leiding van Govert van der Kolm is een broedplaats waar gevorderde amateurmisuci verder kunnen groeien in samenspel en op persoonlijk muzikaal vlak. JazzedUP speelt een hip repertoire en standards in een nieuw jasje.Wie hierop niet meebeweegt, moet wel héél sterk in zijn schoenen staan!

Entree: gratis

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual