SHOWS

Alle tips en tricks over snaredrums!
22 juni 2020
20:00
Rotterdam Drum Department
Rotterdam
Gratis

Hoe vind ik de perfecte snare? Samen met Gijs vd Kerkhof, drummer van Stone Golem én eigenaar van Rotterdam Drum Department, gaan we op zoek naar het antwoord op die vraag. In zijn winkel in Rotterdam zoomen we in op de verschillende soorten snaredrums die er zijn, waardoor de sound van een snare wordt bepaald en laten we wat tips en tricks zien die jij misschien nog niet wist.
Tune-in!

🔴 Check de stream hier:

Tip! Gijs van de Kerkhof doet met Stone Golem de allereerste liveshow in de Popcentrale in Coronatijd. Koop je tickets voor één van de 3 tijdvakken hier: https://www.popcentrale.nl/productie/stone-golem/

𝐏𝐨𝐩𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞
Om onze gebruikers, makers en publiek iets te bieden in deze bizarre tijden lanceert Popcentrale het platform “Popcentrale Online”.

We zenden wekelijks live gestreamde shows, Q&A’s met Dordtse artiesten en kennissessies uit. Zo leer je hoe je bijvoorbeeld thuis kan opnemen, delen Dordtse artiesten kennis en ervaring zodat jij na de crisis op tour kan door Europa en je kan kijken naar (huiskamer) shows van je favoriete lokale bands/acts!

Alle sessies en streams, met tutorials, livesets en Q+A’s zijn te zien op www.popcentrale.nl/online én op onze YouTube pagina: https://www.youtube.com/user/popcentraledordt
Vergeet niet te liken en subscriben én klik op het belletje voor een notificatie van de volgende livestream

Popcentrale
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Gerelateerde events

Pintxos Friday in Post! vrijdag 30 oktober 2020, 12:00 - 14:00
Nick Cave Tribute vrijdag 12 maart 2021, 20:00
Nick Cave Tribute vrijdag 6 november 2020, 20:00
skyline-visual