Hanne Arendzen, Vincent Croiset, Tijn Docter e.a. – Van de koele meren des doods

Naar het boek van Frederik van Eeden

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange en fraaie reeks toneelbewerkingen en toneelregies. Na de prachtige toneelversie van Eline Vere, volgt nu een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900.

Hedwig Marga de Fontayne is een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, en op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

Dit meeslepende en tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van Eline Vere en recent geprezen werd voor haar rol in Vele hemels boven de zevende en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual