Haal het doek maar op – Tony Neef e.a. – 16:30u

Dit musicalconcert wordt vanmiddag twee keer gespeeld. Om 14:00 uur en om 16:30 uur. Duur: circa 75 tot 90 minuten.

‘Haal het doek maar op’ met musicalsterren als Tony Neef en Marisca van Kolck, brengt je de concertversie en bevat 42 Nederlandse evergreens.

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater in Amsterdam de nieuwe Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op’ in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. De voorstelling in het najaar van 2020 legt vooral de nadruk legt op de uitvoering van deze productie in de vorm van een concert. Musicalsterren vertolken prachtige Nederlandstalige hits uit de jaren ’60 en ’70.

De zangers zingen vol passie evergreens als: Ritme van de regen – Rob de Nijs; Spiegelbeeld – Willeke Alberti; Ben ik te min – Armand; Sophietje – Johnny Lion; Pierrot – Bonnie St. Claire; Kom van dat dak af – Peter Koelewijn; Ik ben gelukkig zonder jou – Conny Vandenbos; Brandend zand – Anneke Grönloh; Sammy – Ramses Shaffy; Mijn ideaal – Corry Brokken; Iedere avond – Ronnie Tober; Heel even – Shirley Zwerus; Ploem Ploem Jenka – Trea Dobbs; Land van Maas en Waal – Boudewijn de Groot; Rocking Billy – Ria Valk; Telkens weer – Willeke Alberti; Zet een kaars voor je raam vannacht – Rob de Nijs e.v.a.

Tony Neef, Mariska van Kolck, Dook van Dijk, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt, zang

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual