Guilty Pleasures – Powervrouwen

Gezonde dosis zelfspot

De Powervrouwen gaan op zoek naar datgene waar ze zich voor schamen, maar ondertussen stiekem het allerlekkerst vinden. Met veelbelovende schrijvers Roos Schlikker en Erris van Ginkel, een sprankelende, brutale en gloednieuwe cast met onder anderen operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Heerenveen met die ultrablauwe ogen.

Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we zo onze guilty pleasures die volgens de smaakpolitie niet door de beugel kunnen maar het leven stiekem een stuk vrolijker maken. Dus wat is er leuker dan een theatershow waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of opera nummers als Nessun Dorma. Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje. We eindigen met het Grote Foute Feest op het podium, dat hopelijk tot in de late uurtjes doorgaat.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual