Ground Zero

We zijn terug lieve mensen!Op 1 februari gaan we los in Dordrechts enige echte club; Het Dolhuis!

Dans met ons mee op het eerste Techno feestje van het jaar.

Tijdens Ground Zero vieren we het leven en de liefde, voor ons zelf en elkaar, door te dansen op de lekkerste Techno en House tracks van toen en nu.

Ground Zero laat je de mooiste momenten van toen herinneren en samen creëeren we weer nieuwe geweldige momenten in het hier en nu, die weer prachtige herinneringen voor later worden.
Laat je heerlijk meevoeren door de muziek en ervaar de volledige vrijheid om te zijn wie je bent en alles even los te laten.

Ground Zero is een feest voor iedereen en is daarom gratis toegankelijk!

Ons beleid:
Wij zijn allergisch voor hokjesdenken, labels, bekrompenheid, sexisme, religie, vooroordelen en alles dat niet bijdraagt aan een leukere, socialere en inclusievere wereld.
Als jij daar ook last van hebt dan voel je je bij ons zeker thuis! ♥

Join Us and let’s do it with Peace, Love, Unity, Respect

CU all on the dancefloor

THERE WILL BE TECHNO!!!

Ground Zero is 2 jaar geleden in Dordrecht ontstaan op een plek die door de bezoekers De Bunker werd genoemd. Begonnen als underground art en performance lokatie, groeide het al snel uit tot een underground danstempel waar uit heel de regio mensen naar toe kwamen om mee te feesten en van de geweldige open minded en liefdevolle sfeer te genieten.

Adresgegevens
Podium Dolhuis
Dolhuisstraat 55  
3311 VE Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Alleen geopend tijdens feesten
skyline-visual