To Be

Gratis muziekworkshops

GRATIS MUZIEKWORKSHOPS IN DE MEIVAKANTIE
In de meivakantie, op dinsdag 30 april, organiseert ToBe cultuurcentrum twee gratis muziekworkshops (8-14 jaar) in Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70 in Dordrecht. De 1e workshop ‘Streetbeats’ start om 11.00 uur en de workshop Pop4Kids om 13.30 uur. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Workshops
Streetbeats
Bij de workshop Streetbeats gaan we met voorwerpen van de straat een lekkere groove neerzetten. Knallende ritmes die je vast herkent uit de hiphop, brassbandmuziek en Caribische muziekstijlen. Op vaten en tonnen speel je met stokken swingende patronen en ritmes in verschillende partijen. Je mag je eigen ritmes maken en gaat ook soleren.
Tijd: 11.00 -13.00

Pop4Kids
Nog nooit op een elektrische (bas)gitaar, drums of keyboard gespeeld? Lijkt het jou wel wat om dit gewoon eens uit te proberen? Wil je daarnaast ook nog eens samen lekker swingende popliedjes spelen zoals: Wake me up (Avicii), Radioactive (Imagine Dragons) en Sky is a neighbourhood (Foo Fighters)? Doe dan mee met de workshop Pop4Kids.
Tijd: 13.30-15.30 uur

Neem je vrienden en vriendinnen mee en ontdek hoe super leuk het is om samen muziek te maken. Je hoeft geen muzikale ervaring te hebben, iedereen tussen de 8 en 14 jaar mag meedoen!

Kijk voor meer informatie op tobe.nl of doemeemettoppie.nl

skyline-visual