Friends

Friends 25th: The One With The Anniversary

Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Picturesiconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K.

De film herenigt fans met hun oude BFF’s -Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe -om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.“Friends 25: The one with the anniversary”

De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston). De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®. In 25 jaar is ‘Friends’ veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.‘Friends’ is bedacht door David Craneen Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Brightvia Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.

Adresgegevens
Kinepolis
Lijnbaan 200
3311 RL Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag 15:30 - 22:00
Dinsdag t/m zondag 12:30 - 22:00
skyline-visual