Francesco Daniel - EP release 'The Lost Boy'

Francesco Daniel
Singer/songwriter/One Man Band Francesco Daniel komt op zaterdag 23 februari naar de Popcentrale om zijn derde EP ‘The Lost Boy’ te presenteren. Met zijn ‘sprookjesachtige’ liedjes van zijn nieuwe EP brengt hij op 23 februari een akoestische soloshow met singer/songwriter Rob van Rij als support act! Gebaseerd op zijn ontwikkelingen in de liefde en maatschappij komt Francesco met liedjes over vallen en opstaan, afwisselend met nieuwe catchy covers die matchen met de thema’s van zijn Lost Boy tracks. Gewapend met gitaren en magische ‘One Man Band’ benodigdheden neemt Francesco u mee op een muzikale reis door zijn eigen ‘Neverland’.

+ support: Rob van Rij
Rob van Rij is een singer-songwriter uit Papendrecht. Grote voorbeelden zoals, Glen Hansard, John Mayer, The Tallest Man on Earth & Gregory Alan Isakov, hebben er voor gezorgd dat er een mooie balans tussen Folk, Country en Pop is terug te vinden in zijn liedjes.

In april 2015 heeft hij zijn EP ‘All Stories Fade Out’ uitgebracht. Ook stond hij al eerder op Big Rivers Festival en Wantijpop. In 2019 verschijnt zijn debuutalbum.

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual