Flavium – 50 Years of Power Blues

De springlevende legendarische Nederlandse bluesband Flavium speelt vrijdag 3 mei in Muziekpodium DJS. Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat de band het levenlicht zag. De huidige concertreeks heet dan ook toepasselijk: ’50 Years Anniversary Tour’.

Een tot de nok gevulde Gigant in ‘hometown’ Apeldoorn was op 8 maart jongstleden de plek waar de langgerekte verjaardagsviering begon. Op die avond werd ook het nieuwste album ’50 Years of Blues Power’ gelanceerd, met daarop een terugblik naar het verleden.

Flavium is een van de klinkendste namen uit de Nederlandse bluesgeschiedenis. Actief op blues- en festivalpodia in ons land, maar ook in Duitsland, België, Engeland en Ierland. Bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ bezorgden de band noteringen in de hitlijsten.

Naast Bert Vrieling (zang/harmonica), Willem Swikker (Hammond/piano) en Tim de Wijk (drums), ervaren muzikanten die dit decennium tot de band zijn toegetreden, spelen oprichter Anne-Geert Bonder (gitaar) en Eric Bagchus (bas) al de volle vijftig jaar in Flavium.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual