Film in de Tuin - MID90S

Zwoele zomeravonden, gezelligheid en toonaangevende films. Lekker genieten in de buitenlucht van een goede film in de mooiste tuin van Dordrecht, de Kloostertuin. Neem je zitje, stoeltje of kleedje mee en genieten maar!

Op 4 vrijdagavonden in augustus hangt Cinema The Movies Dordrecht het grote filmdoek buiten aan de eigen achtergevel. Zo krijgt het publiek uit Dordrecht en de omliggende regio – na een jaar afwezigheid – weer het aangename zomeravondvermaak van openluchtbioscoop geboden. De locatie is De Kloostertuin, direct achter The Movies in het historische hart van de stad.

Op het programma staan vier actuele, toonaangevende films, geschikt voor zomerse avonden. De aanvang is steeds 21:30 uur. Het verhoogde grasveld en een terras in de tuin nodigen uit om eerder te komen. Enkele foodtrucks serveren een heerlijke dagschotel voor 15 euro en kleine gerechten . De bar is open vanaf 18:30 uur. Dat wordt gezellig picknicken.

Het programma is gevarieerd in genre en sfeer:

16/8:     MID90S  (VS, 2018, regie Jonah Hill)
De 13-jarige Stevie heeft genoeg van zijn agressieve broer en afstandelijke moeder. Hij zoekt aansluiting bij een groepje oudere skateboarders. Daar leert hij zijn eerste levenslessen. Een geestig en warm coming-of-age drama en een lekker portret van de skatecultuur in het Los Angeles van de jaren 90

De Kloostertuin is open vanaf 18.30 uur. Ingang aan de Augustijnenkamp (achter The Movies). Neem zelf een stoel of kleed mee. Enkele strandstoelen zijn te huur (€ 3,–). Eerst lekker picknicken en dan om 21:30 uur de film.  Entree:  7,50 euro. De kaartverkoop gaat online via www.themoviesdordrecht.nl, aan de kassabalie en op de avond zelf.

skyline-visual