Film in de Achtertuin

Film in de Achtertuin biedt een gevarieerd programma van actuele films in de heerlijke ambiance van De Kloostertuin. Vijf films om te genieten tijdens (hopelijk) mooie zomeravonden. Vijf films die ontspanning en feel good combineren met maatschappelijk engagement of persoonlijke reflectie.  

Op 04 september wordt de film:  LOVE SARAH vertoond.
Clarissa wil de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, alsnog verwezenlijken. Met hulp van haar moeders beste vriendin en haar excentrieke oma gaat ze aan de slag. Verdriet en verschillen maken een gezamenlijk succes niet vanzelfsprekend. Hartverwarmende tragikomedie met heerlijke baklucht. 

Vanaf 18:30 uur is De Kloostertuin open. Breng je eigen stoel of kleedje mee. Een barretje serveert drankjes en enkele aanbieders van food & snacks staan verspreid in de tuin. Lekker picknicken of borrelen vooraf is dus een gezellige optie.  

De septemberfilms om 21:00 uur.  Kaarten kosten 8 euro. Cinevillepas en Strippenkaart zijn geldig. Een Dordtpas geeft 1,50 korting. Kaarten zijn vooraf te boeken via de Movies website of telefonisch te reserveren.

Op 11/9 markeert de filmvertoning de opening van de Open Monumenten Dagen. De landelijke voorpremière van The Personal History of David Copperfield brengt een film vol historische decors en uitbundige kostumering rond 1840. Ook dat wordt sfeervol omlijst. De drie avonden er tussen in zullen ook elk een eigen sfeer krijgen. Alle films worden kort ingeleid. 

De vertoningen geschieden uiteraard Corona proof. Daarom zijn er maar 200 kaarten per avond beschikbaar. Vooraf boeken of reserveren is verplicht. Het terrein in de tuin wordt ingedeeld in vakken, zodat bezoekers in groepjes van 2 tot 4 personen bij elkaar mogen zitten en minstens 1,5 meter afstand hebben ten opzichte van andere bezoekers(groepjes).  Er is handhygiëne en toezicht vanuit het Movies-team. 

Het overige programma is:

11 september –The Personal History of David Copperfield

 

The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag16:00 - 00:00
Dinsdag16:30 - 00:00
Woensdag14:00 - 00:00
Donderdag16:30 - 00:00
Vrijdag14:00 - 00:00
Zaterdag14:00- 00:00
Zondag12:00- 00:00
skyline-visual