Auditie ToBe Jeugdtheaterschool

Festival de Uitdaging

Indoor festival De Uitdaging presenteert een unieke combinatie van muziek, theater, talentontwikkeling, dans en spoken-word! Laat je verrassen tijdens dit gratis festival in het Energiehuis!

Door het diverse programma word je in iedere zaal verrast door nieuw talent en unieke samenwerkingen. Ontdekken, dansen, luisteren en moshen gegarandeerd.

Winne: Precies tien jaar geleden verscheen Winne letterlijk uit het niets. Hij lekte de track ‘Top 3 MC’ en zette zichzelf direct in de spotlights. Na de release van zijn debuutalbum en de  succesvolle samenwerking met Jiggy Djé, Sticks en Dr. Moon is Winne terug met het nieuwe album ‘Oprecht DoorZee’.

Next Generation Speaks: Dit project daagt jonge spoken-word artiesten uit om hun stem te ontwikkelen. De deelnemers hebben gewerkt aan voice, power, identity en imagination. Het resultaat wordt gedeeld tijdens de eindpresentatie op dit festival.

Jouw Band Mijn Band: Geïnspireerd door de RTL4 hitserie Jouw Vrouw, Mijn Vrouw combineert dit project van de Popcentrale diverse muzikanten. Bandleden gaan ‘vreemd’ met bandleden van andere bands! Tijdens De Uitdaging ontknoopt dit zich in een wervelende band-estafette.

Insula College Theater en  ToBe Jeugdtheaterschool: Twee theatergroepen van ToBe  en drie theatergroepen van de Insula College Theaterleerlijn gaan in op de thema’s die werden besproken tijdens de Synode. Met als centrale vraag : ‘Heeft de mens een vrije wil?’. Verwacht vijf korte voorstellingen in estafettevorm.

Guerrilla Dance Act: ToBe dansers bestormen het Energiehuis met een korte pop-up dance act op een onverwachte plek. Jonge dansers gaan met een choreograaf de uitdaging aan om binnen 5 lessen de choreografie te maken. Je kunt je HIER inschrijven voor de lessen. De cursus start op 11 april.

Drechtsteden Jeugdorkest:Jonge muzikanten van het Drechtsteden Jeugdorkest betreden samen, als strijkkwartet ‘Stiratura Kwartet’, het podium.

Adresgegevens
ToBe Cultuurcentrum
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag & zondag Gesloten
skyline-visual