Expositie en concert door creatieve talenten met een beperking

Expositie en concert door creatieve talenten met een beperking

Atelier Papjee en Orkest Moesika van ToBe cultuurcentrum geven op dinsdag 11 juni een presentatie om 19.30 uur. De avond bestaat uit een expositie en concert in theaterzaal Ketel 2 van het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Toegang is gratis.

Creatieve talenten met een beperking krijgen wekelijks in het Energiehuis teken- en schilderles bij Atelier Papjee of muziekles bij Orkest Moesika. Tijdens de feestelijke avond presenteren zij gezamenlijk waar ze dit seizoen aan hebben gewerkt.

Expositie Atelier Papjee

Kijken doet iedereen, maar iemand laten zien wat je ziet, dat is een ander verhaal. In de expositie tonen de Papjee-ers wat ze dit seizoen hebben gezien. Bezoekers die een fototoestel meenemen kunnen zichzelf fotograferen in de installatie: Kunstenaar-voor-één-dag.

Concert Orkest Moesika

Moesika is het gezelligste orkest dat er is en optreden is een feest voor de 23 Moesikanten! Op keyboards, gitaar, xylofoons, melodika’s en slagwerk laten ze een divers programma horen van populaire liedjes en evergreens die meegezongen kunnen worden tot licht klassieke muziek. Naast spelen gaan enkele Moesikanten ook zingen.

De expositie en de presentatie vinden plaats van 19.30 tot 20.15 uur in Ketel 2 met aansluitend een korte borrel. Toegang tot de presentatie is gratis, iedereen is welkom.

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
skyline-visual