Expeditiefestival Wanderlust – 19:00u

Ook in februari zijn we er met een verrassende nieuwe line-up artiesten tijdens Expeditiefestival Wanderlust. Een productie van Bibelot en Kunstmin. Expeditiefestival Wanderlust neemt je za 13 februari mee op avontuur op twee verschillende tijdstippen. Route 1 start om 19:00 uur, Route 2 om 19:30 uur, Route 3 om 21:00 uur en Route 4 om 21:30 uur.

Kun jij het niet weerstaan om erop uit te trekken en nieuwe dingen te ontdekken? Zijn festivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole en De Parade helemaal jouw ding? Het Energiehuis biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt met ‘Expeditiefestival Wanderlust’ al je zintuigen. Luister naar nieuwe geluiden, uitdagende concerten en beleef performances met bezoekers die zich net zoals jij graag laten verrassen. Dit festival heeft een bijzondere twist: de line-up is een groot raadsel. Vier artiesten nemen je mee naar een andere dimensie, van zachte pianoklanken tot zwoele beats en grootste muzikale arrangementen. Wanderlust voert je langs verschillende zalen in het Energiehuis. Een avontuurlijke, muzikale en theatrale avond!

Bekijk de aftermovie van de eerste editie hier:

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual