Everybody famous

Everybody Famous

Al meer dan 20 jaar organiseert serviceclub Ronde Tafel 23 één van de leukste feesten van Dordrecht. Het bekende Motownfeest werd in 2018 omgedoopt tot Everybody Famous. Een nieuw thema, het vertrouwde knalfeest.
Ook dit jaar beloofd het met optredens van onder andere Q5 New Style, Pumpin Pianos, Funky Risotto en Menthal Theo weer een topfeest te worden waarbij je zeker niet stil kunt blijven staan.
Alle feestgangers worden aangemoedigd een echte Famous-outfit aan te trekken; afgelopen jaar werd het feest onder andere bezocht door de koning en koningin, Abba, verschillende filmsterren, actiehelden en andere bezoekers die gemaakt waren voor de rode loper. Dit alles zorgt voor een ongeëvenaarde avond uit in Dordrecht.

Naast een gezellige avond uit heeft Everybody Famous ook een belangrijke maatschappelijke funtie. Met het feest wordt namelijk geld opgehaald voor het goede doel. Dit jaar steunen Ronde Tafel 23 en hoofdsponsor Adryan Consultants de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen in Dordrecht. Iedereen die er bij is op 16 november ondersteunt zo het goede doel. Dat is nog eens verantwoord feesten!

Voor meer informatie en kaarten, check www.everybody-famous.nl

skyline-visual