Esther Scheldwacht & Kees Hulst – Laatste Paar Dagen

Topacteurs in prachtig samenspel

Liefde kan je zomaar overkomen. Een man wordt binnengebracht op de intensive care. Hij heeft niet lang meer te leven. Hij wordt verzorgd door een verpleegkundige die niet meer van zijn zijde wijkt. De korte tijd die zij samen hebben, komen de hoofdpersonen snel met elkaar tot een kern. Er is geen tijd te verliezen. Twee prachtacteurs, geregisseerd door de talentvolle Daria Bukviç.

Kees Hulst werkte bij onder andere Toneelgroep Amsterdam en is bekend door zijn vertolking van Hendrik Groen in de gelijknamige TV-serie in het najaar van 2017.

Esther Scheldwacht speelde bij onder meer het RO Theater, Eric de Vroedt, en het Nationale Theater. Laatste Paar Dagen is de tweede samenwerking van Esther Scheldwacht en Kees Hulst. In 2015 maakten ze Hoe Mooi Alles, gebaseerd op het leven van Leo en Tineke Vroman.

Esther Scheldwacht, tekst; Kees Hulst, Esther Scheldwacht, spel; Daria Bukviç, eindregie

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual