Ilja Rijngoud

Dutch Jazz: Ilja Reijngoud & Simon Rigter go wild

Zaterdag 16 maart speelt de toonaangevende jazztrombonist Ilja Reijngoud samen met tenorsaxofonist Simon Rigter en een band met topbezetting in Muziekpodium DJS. Monk Award- en Edison-winnaar Ilja Reijngoud en meestertenorist Simon Rigter slaan de handen ineen, en leggen zich toe op de jazz van na 1950: jazz-rock en -soul en aanverwante Avant-garde. Samen met de internationaal vermaarde ritmesectie wordt er eclectisch buiten de lijntjes gekleurd. Grooves, energie, pakkende thema s, goede solo’s over goede schema’s, eerlijke muziek, eigen werk, geen gedoe.

Line-up: Ilja Reijngoud: trombone, Simon Rigter: tenorsaxofoon, Karel Boehlee: piano, Jeroen Vierdag: bas, Marcel Serierse: drums.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50.

Toptrombonist Ilja Reijngoud en meestertenorsaxofonist Simon Rigter brengen een band met topbezetting mee naar DJS en leggen zich toe op de jazz van na 1950: jazz-rock en -soul en aanverwante avant-garde. Er wordt eclectisch buiten de lijntjes gekleurd met pakkende en energieke eigen composities.

Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual