Slide Zappa Tribute

Dutch Jazz: Frank Zappa Tribute

Zaterdag 15 juni is er een bijzonder Frank Zappa Tribute in Muziekpodium DJS.

In het kader van de legendarische Undercover Sessies, een jaarlijks initiatief van De Hip in Deventer, speelt de Amersfoortse zanger/gitarist Norman Kapoyos dit jaar werk van de evenzeer geprezen als verguisde excentrieke componist, producer en performer Frank Zappa (1940-1993).

Met The Mothers of Invention behaalde Zappa eind jaren zestig succes en oogstte hij bewondering onder tijdgenoten als The Beatles en Jimi Hendrix. Hierop volgde een carrière die bijna dertig jaar zou duren en meer dan zestig albums heeft voortgebracht.

Ondanks het uitblijven van groot commercieel succes stond en staat Zappa bekend als een genie onder muziekliefhebbers die houden van het niet-alledaagse en die humor zien in het combineren van het simplistische met het complexe. Op zijn zachtst gezegd bevat het oeuvre van Zappa muziek die niet gemakkelijk na te bootsen is.

Een unieke kans om live kennis te nemen van deze bijzondere muzikale nalatenschap. Of gewoon hard mee te zingen en dansen als je er al bekend mee bent!

Line-up: Norman Kapoyos: zang/gitaar, Roland Jenster: zang/toetsen, Rik van der Ouw: bas/zang, Maurice Slot: drums/zang, Alessandro Russo: sax/toetsen.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen elke derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,50.

Datum: zaterdag 15 juni 2019
Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: € 9,00 / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

www.muziekpodiumdjs.nl

Vijf klassemuzikanten onder wie de Amersfoortse zanger/gitarist Norman Kapoyos betonen muzikale eer aan het geprezen en verguisde genie Frank Zappa. Onalledaags, vol humor, een mix van complex en simplistisch. En op zijn zachtst gezegd niet makkelijk na te bootsen. Hoewel… deze band weet te overtuigen. Wat een power!

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual