Drummersmaand: Jan van Duikeren & John Engels

Zondagmiddag 3 november start de Drummersmaand in Muziekpodium DJS met niemand minder dan John Engels samen met trompettist Jan van Duikeren. Hun daverende optreden vorig jaar met de JvD4 in een vol DJS leverde zoveel enthousiaste reacties op dat de heren dit jaar op uitnodiging terugkomen naar Dordrecht!

Speciaal voor de Drummersmaand, waar deze levende drumlegende natuurlijk niet mag ontbreken, spelen ze een programma uit het omvangrijke repertoire van Chet Baker, met wie John in 1987 de plaat Live in Tokyo opnam tijdens een tournee die hij zelf als een van de hoogtepunten uit zijn carrière beschouwt.

Ook met Van Duikeren toerde Engels door Japan: In 2016 werd hun Kwartet JvD4 uitgenodigd om op het vermaarde Tokyo Jazz Festival te komen spelen vanwege het verschijnen van hun album ‘Dear John’ (Challenge records). Maar vanmiddag in Dordrecht live te zien en horen met een speciaal programma en een geweldige line-up: Karel Boehlee (piano), Thomas Pol (contrabas),  Jan van Duikeren (trompet) en John Engels (drums).

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CT Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Feestdagen1e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit, 3e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21:30 - 01:00
Zaterdag21:30 - 01:00
ZondagGesloten
skyline-visual