Drummersmaand: Dordtse Helden - Drums drums drums!

Ieder jaar staat een maand lang een bepaald instrument centraal in Muziekpodium DJS. De maand november staat in het teken van de drums. Dordrecht kent vele goede drummers en daarom een speciaal muzikaal feestje met een aantal van deze lokale drumhelden op vrijdag 29 november.

Dordrecht kent een rijke geschiedenis aan trommelaars. Velen begonnen bij de fanfare of het harmonieorkest. In de jaren 60 kwamen er veel jonge musici in aanraking met de rock ’n’ roll en hier zal de muzikale reis van deze avond dan ook beginnen. Via de drummers die begonnen in deze tijd gaan we door naar de rock, soul en funk muziek van de jaren 70 tot de muziek van nu. Met een steady begeleidingsband van Dordtse musici zal er van alles voorbij komen. Er zullen minimaal twee drumstellen aanwezig zijn, maar we sluiten niet uit dat er nog veel meer trommelaars tegelijk zullen spelen. Een groot feest om de ‘backbone’ van de popmuziek te eren.

Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CT Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Feestdagen1e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit, 3e zondag v/d maand open om 14:30 - sluit
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag21:30 - 01:00
Zaterdag21:30 - 01:00
ZondagGesloten
skyline-visual