Drie Zusters

Urban Myth & Internationaal Theater Amsterdam

Tsjechovs ruim honderd jaar oude klassieker ‘Drie Zusters’ is al vaak opgevoerd en bewerkt, en krijgt met actrices van kleur en Tsjechovs wonderschone tekst op verrassende wijze een nieuwe lading. Als een beroemd schilderij in nieuwe tinten werpt Urban Myth een frisse blik op onze hedendaagse samenleving.

‘Drie Zusters’ is een van de mooiste stukken over onvervuld verlangen, grote verwachtingen en uitgesteld geluk. Ver weggestopt in de provincie hunkeren drie zusters naar Moskou, de stad waar ze vandaan komen. Want daar wacht hen voorspoed en liefde. Ze worden omringd door een bont gezelschap van familie en flirtende aanbidders, maar in hun gesprekken draait het maar om één ding: Moskou. Terwijl ze mijmeren over de toekomst, vergeten ze te leven in het hier en nu. Dankzij Urban Myth kun je (opnieuw) kennismaken met dit door een nieuwe bril. Spannend, grappig, aangrijpend en helemaal van deze tijd.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual