Drechtsteden Winter Spelen

De Stichting Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert in samenwerking met partners IJssportinDordt en het Sportbedrijf Dordrecht de Drechtsteden Winter Spelen op zaterdag 24 november in het IJsstadion van de Sportboulevard Dordrecht. De hele dag staat in het teken van de schaatssport.

Het doel is heel veel mensen (jong en oud) aan het schaatsen te krijgen door een onderscheidend en spannend programma samen te stellen voor zowel deelnemers, begeleiders als toeschouwers.

Het thema’s is MEEDOEN = WINNEN!

Op de Funbaan en IJshockeybaan worden de gehele dag door clinics en demonstraties kunstrijden, ijshockey, shorttrack, para-ijshockey, schoonrijden, curling, ijsdansen en freestyle ice skating gehouden. Alle bezoekers jong en oud worden uitgenodigd aan de clinics deel te nemen. Op de omloop schaatsbaan worden de gehele dag prestatie schaatstochten georganiseerd in verschillende afstanden van 1 km tot en met 42.195 km.

Aan het einde van de dag wordt er op de omloop schaatsbaan De 3 UUR van de Drechtsteden verreden, een Mega Schaats uitdaging voor teams van vier personen om tussen 18.00-21.00 uur het grootste aantal ronden te rijden.

Ook vinden er gedurende de gehele dag allerlei optredens plaats van muzikanten en artiesten uit de Drechtsteden. Vanzelfsprekend is dit alles in een gezellige winterse sfeer.

En door te “Schaatsen voor je MedeMens” proberen we na afloop een mooi bedrag bij elkaar te brengen dat de Stichting Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis gaat besteden aan een goed doel in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Adresgegevens
Fanny Blankser-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m zondag 07:00 - 22:00
skyline-visual