Drechtsteden Winter Spelen

De Stichting Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis organiseert in samenwerking met partners IJssportinDordt en het Sportbedrijf Dordrecht de Drechtsteden Winter Spelen op maandagavond 18 maart 2019 in het IJsstadion van de Sportboulevard Dordrecht. De hele avond staat in het teken van de schaatssport.

Het doel is heel veel mensen (jong en oud) aan het schaatsen te krijgen door een onderscheidend en spannend programma samen te stellen voor zowel deelnemers, begeleiders als toeschouwers.

Het thema’s is MEEDOEN = WINNEN!

Op de Funbaan en IJshockeybaan worden de gehele avond door clinics en demonstraties kunstrijden, ijshockey, shorttrack, para-ijshockey, schoonrijden, curling, ijsdansen en freestyle ice skating gehouden. Alle bezoekers jong en oud worden uitgenodigd aan de clinics deel te nemen. Op de omloop schaatsbaan worden de gehele dag prestatie schaatstochten georganiseerd in verschillende afstanden van 1, 5 en 10 kilometer.

Ook vinden er gedurende de gehele avond allerlei optredens plaats van muzikanten en artiesten uit de Drechtsteden. Vanzelfsprekend is dit alles in een gezellige winterse sfeer.

En door te “Schaatsen voor je MedeMens” proberen we na afloop een mooi bedrag bij elkaar te brengen dat de Stichting Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis gaat besteden aan een goed doel in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Kijk voor de laatste informative op de website van ‘Schaatsen voor het Leven.

Adresgegevens
Fanny Blankser-Koenweg 10
3318 AX Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m zondag 07:00 - 22:00
skyline-visual