Dr Justice & The Smooth Operators

Eindelijk is het zover! Het is tijd voor de derde EP van het drieluik… ALIEN DESTROYER! Tijdens deel 1 van het avontuur (French Riviera) werden de eerste klappen uitgedeeld, gevoelige informatie werd vrijgespeeld, tot de versterking kwam binnenvallen.
Na een heftige achtervolging was het tijd voor wat afleiding. In Babyluv komt Dr Justice even tot rust met sexy ballads en voelt hij de hartstocht door zijn lichaam pompen door pompende rocksongs en stampende disco. Natuurlijk altijd bijgestaan door zijn Smooth Operating harem.Nu is het tijd voor de spectaculaire afsluiter van het avontuur: Alien Destroyer. Dr Justice zet zich in voor de grotere maatschappelijke, mondiale problemen. Natuurlijk maakt de doctor af en toe een uitglijdertje met een dame die hij op missie ontmoet. De tijd dringt om de aarde van de ondergang te redden. Alien Destroyer is de grote ontknoping van de eerste grote Dr Justice missie! Hoe loopt dit af?

Dr Justice & The Smooth Operators maakt sexy discofunk in een hedendaags jasje. Klinkt als een mix van funk, disco, rock, electro en pop.

Slumber
Voor, tussen en na de bands hoef je je niet te vervelen. DJ Slumber zal u namelijk voorzien van zowel chille vibes maar ook dirty pleasures. Slumber kun je kennen van Club Vrijheid.

VOORPROGRAMMA TO BE ANNOUNCED

Entree: gratis
Drankjes aan de bar en EP’s betalen met CASH!

Adresgegevens
Podium Dolhuis
Dolhuisstraat 55  
3311 VE Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Alleen geopend tijdens feesten
skyline-visual