Dordttalk ontvangt Chris Aalberts!

Chris Aalberts komt praten over lokale democratie en zijn boek ‘Palermo aan het Marsdiep’

Donderdagavond 17 januari 2019, aanvang 20.00 uur, ontvangt Dordttalk freelance journalist en schrijver Chris Aalberts in Cinema the Movies.

Aalberts schreef het boek ‘Palermo aan het Marsdiep’, een uitvoerig relaas over de lokale politiek in Den Helder. Het boek biedt een vermakelijk, soms ontluisterend beeld over de politiek in een middelgrote gemeente in ons land. hier zijn een aantal trends en ontwikkelingen uit te destilleren die in het algemeen gelden voor lokale politiek. Over het boek en over deze trends praat Chris Aalberts op derze eerste Dordttalk-avond in 2019. Na afloop is het boek van Aalberts te koop en zal hij desgewenst aangeschafte boek signeren.

Zoals altijd vindt de bijeenkomst plaats in The Movies. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid tot een vrijwillige donatie, Dordttalk is immers een onafhankelijke en ongesubsidieerde stichting.

Stichting Dordtalk is opgericht om het culturele en maatschappelijke debat aan te jagen. Om dat te bereiken nodigt Dordttalk o.a. schrijvers uit van recent verschenen boeken over maatschappelijke thema’s of combineert zij film met bijv. lezingen/ optredens en het gesprek. De komende maanden richt de stichting zich op meerdere thema’s: politiek bestuurlijke vernieuwing, trends in voeding en duurzaamheid, diverse lezingen en een platform bieden aan culturele uitingen in onze Regio.

Wij verwelkomen u graag bij één van onze bijeenkomsten!

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual