Dordtse Cultuurnacht - Uitgesteld tot 2021

Helaas hebben we vanwege de aanvullende corona- maatregelen die sinds 29 september gelden, moeten besluiten om de jaarlijkse Dordtse Cultuurnacht niet door te laten gaan.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan een mooi programma. We kunnen gezien de maatregelen niet het evenement organiseren dat past binnen de beleving van de cultuurnacht en voldoet aan de verwachtingen van bezoekers.

Tijdens De Dordtse Cultuurnacht willen we iedereen de gelegenheid geven om kennis te maken met het aanbod van de cultuurinstellingen in de stad. Door op een avond door de stad te ‘zwerven’, verschillende locaties te bezoeken en daarna een drankje te drinken. Dit concept kunnen we dit jaar vanwege de corona-maatregelen niet aanbieden.

Bibelot en de Popcentrale laten de optredens die gepland stonden voor de Dordtse Cultuurnacht in aangepaste vorm doorgaan. In plaats van kleinere optredens in diverse zalen worden de concerten verplaatst naar een tweetal grotere zalen. Dit beperkt het aantal bewegingen in de gangen van het Energiehuis en in de grote zalen kan beter worden ingespeeld op de 1,5 meter regel. In de Main Stage treden Amy Root en Rheintraum op en in Ketel 2 staan Nova Novella, The Gingers en Dichter Bosse geprogrammeerd.

Cultuurliefhebbers die al tickets hadden besteld krijgen tot vrijdagmiddag 2 oktober 17h00 voorrang bij het bestellen van deze tickets. Zij ontvangen hierover een mail. De eventueel overgebleven tickets kunnen daarna besteld worden via de websites van Bibelot en Popcentrale: www.bibelot.net en www.popcentrale.nl Tot in 2021 en blijf vooral cultureel genieten!

Diverse locaties

Dordrecht

Gerelateerde events

Pakjesboot XXL zaterdag 14 november 2020, 11:00 - zondag 15 november 2020, 19:00
Fortius Wantijparkloop zaterdag 28 november 2020, 01:00
Stoffenbeurs zondag 15 november 2020, 11:00 - 18:00
skyline-visual