Dordt Rocks: The Beautiful Ones (Prince Tribute)

Purple Rain, Around the World in a Day, Parade; alle hits komen voorbij bij deze editie van Dordt Rocks! Dit is de Prince tributeband The Beautiful Ones!

Vlak na het overlijden van Prince besloten deze regionale topmusici een ode te brengen aan de meester. De vocalisten zijn Monique van de Ster, Randy Derkhof, Maarten Teekens en Jared Grant (bekend van de Voice of Holland). Verder werken mee: Timothy “Phil” van der Holst op de drums/keys, Harry Mirck op de bas en Edwin in ‘t Veld op de gitaar. Verwacht originele uitvoeringen en te gekke bewerkingen van klassiekers.

Dit is het vervangende evenement. Het optreden van The Beautiful Ones in Dordt Rocks stond gepland op 25 oktober 2018, maar werd gecancelled wegens ziekte van 2 van de 3 zangers.

Dordt Rocks is een online muziekprogramma gepresenteerd door Swingie. Lokale en minder lokale bands spelen in de Popcentrale en worden gefilmd door Dordt Rocks en dat programma verschijnt op hun YouTube kanaal, hier te volgen!

Entree: gratis | Deur open: 20:00 uur | Aanvang: 20:30 uur

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual