Dordrecht Pakt Uit: dat betekent weer extra veel winkelplezier in de Dordtse binnenstad. Op zondag 26 mei creëren de winkeliers en horeca extra sfeer en veel activiteiten in het winkelgebied. Er is voor velen iets leuks te doen. Er is live muziek, er zijn modeshows en ook voor kinderen zijn er leuke dingen te doen. Kom dus gezellig een dagje naar de binnenstad.

Zo is er:

Live muziek op het Statenplein en Achterom
Montmartre op de Statenplein
Diverse activiteiten voor kinderen op de Sarisgang, Vriesestraat en Voorstraat
Modeshow op het Stadhuisplein

Veiling voor Sara

Ook Dordrecht Pakt Uit ondersteunt de Stichting: ‘Voor Sara”. Tussen de modeshows op het Stadhuisplein is er een veiling voor deze Stichting.

De afgelopen twee maanden hebben de etalages van de binnenstad-winkeliers vol gehangen met Schapen-schilderijen. De ondernemers hebben eind maart allemaal een blanco schildersdoek gekregen met daarop een silhouet van een schaap. Daarna zijn ze los gegaan met veel inspiratie, transpiratie, creativiteit en vrije tijd om deze doeken om te toveren tot een waar kunstwerk. Deze doeken worden deze middag geveild waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van de Dordtse stichting ‘Voor Sara’.

Je kan dus op meerdere manieren deze middag aan je trekken komen: de mode, de kunst of het goede doel. Des te meer een reden om niet thuis te blijven zitten.

skyline-visual