Dordrecht door de jaren heen.

Deze film is met liefdevolle toewijding gemaakt om u de stad te laten ervaren als nooit tevoren. Zie de pracht van de stad en de Dordtse Biesbosch in alle vier de seizoenen en uit allerlei hoeken gefilmd. Bovendien zijn we te land, ter zee en in de lucht.

Natuurlijk komt u van alles te weten over de geschiedenis van de stad en wat Dordrecht nu zo bijzonder maakt. Vergeet echter die slome, stoffige geschiedenislessen van vroeger; hier houden we het vlot en boeiend, afgewisseld met een paar flauwe uitstekende grapjes.

Wat maakt de stad zo bijzonder? Wat maakt een Dordtenaar speciaal? Zijn de inwoners trots op hun stad? We praten hierover met Dordtenaren en andere experts. Samen proberen we te ontdekken wat de Dordtse identiteit kenmerkt en komen we tot soms verrassende ontdekkingen over de stad en haar inwoners.

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/375736079″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; fullscreen” allowfullscreen></iframe>
<p><a href=”https://vimeo.com/375736079″>Dordrecht door de jaren heen – teaser</a> from <a href=”https://vimeo.com/user22370206″>Bas Kakes</a> on <a href=”https://vimeo.com”>Vimeo</a>.</p>

Gerelateerde events

Dordrecht Door de Jaren Heen vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 20:29
skyline-visual