Dominic Seldis – Simply, Dominic – 21:30u

Vanwege de nieuwe corona maatregelen is deze voorstelling geannuleerd. Als kaartkoper ontvang je persoonlijk bericht over een eventuele verplaatsing van deze voorstelling.

Deze show wordt vanavond twee keer gespeeld bij Kunstmin. Om 19:30 uur en om 21:30 uur. Duur: circa 60 minuten. 

‘Nederland stikt van de liefhebbers van klassieke muziek, maar er is een groot verschil tussen thuis muziek luisteren en een kaartje kopen voor een klassiek concert. Ik wil die brug slaan. Misschien dat ik iets los kan maken bij mensen, dat ze daardoor vaker naar een concert gaan of het blijft bij die ene keer. Ook goed.’

‘Simply, DOMINIC.’ is een intieme show met de beste klassieke, jazz- en filmmuziek. Contrabassist Dominic Seldis – bekend van het populaire tv-programma ‘Maestro’ – zorgt samen met zijn muzikale trio voor een avond vol prachtige stukken en grappige – van Britse humor doorspekte – anekdotes.

De goedlachse Brit ziet het promoten van klassieke muziek als zijn levensmissie en hij laat dan ook geen moment voorbij gaan om het publiek mee te nemen in zijn passie. Jouw kans om kennis te maken met klassieke muziek, en voor de kenners een avond op topniveau.

 

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual